تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران به زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی
سرخط خبرها

مفقود شدن امیرهومن ۶ ساله و مادرش | درخواست برای شناسایی آنها + عکس

  • کد خبر: ۷۰۴۴۱
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۴
مفقود شدن امیرهومن ۶ ساله و مادرش | درخواست برای شناسایی آنها + عکس
پدر امیرهومن: زن ناشناسی با ما تماس گرفت او که بریده بریده صحبت می‌کرد گفت فاطمه و امیرهومن را دیده است، اما پیش از آنکه بگوید آن‌ها را کجا دیده تماس تلفنی قطع شد و دیگر جوابگو نبود. این تماس می‌توانست سرنخ خوبی باشد، به همین دلیل با پرس‌وجو پی بردیم که این تماس از مشهد برقرار شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پلیس به دنبال یافتن پسری ۶ ساله به نام امیرهومن است که از ۱۰ روز قبل همراه مادرش که از اختلال حواس رنج می‌برد از خانه خارج شده و دچار سرنوشت نامعلومی شده است.

عصر روز ۱۲ خردادماه امسال امیرهومن همراه مادرش فاطمه از خانه بیرون رفتند. قرار بود آن‌ها از مغازه نزدیک خانه‌شان خرید کنند و زود برگردند، اما ساعتی گذشت و خبری از آن‌ها نشد. وقتی هوا تاریک شد پدر امیرهومن که نگران همسر و فرزندش شده بود دنبال آن‌ها رفت. کم‌کم مغازه‌ها در حال تعطیل‌شدن بودند و هیچ‌کس از امیرهومن و فاطمه خبر نداشت. فقط یک نفر از ساکنان محله که آن‌ها را می‌شناخت گفت که یک ساعت قبل مادر و پسر را دیده که با عجله به سمت خیابان اصلی می‌رفتند.

فاطمه موبایل نداشت و تماس‌گرفتن با او ممکن نبود. اما نکته‌ای که دلواپسی پدر این خانواده ۳ نفری را بیشتر می‌کرد اختلال حواس فاطمه بود. او پیش از این هم چند مرتبه گم شده، اما با کمک پلیس پس از یکی دو روز پیدا شده بود. اما این بار اوضاع فرق داشت؛ او پسر ۶ ساله‌اش را هم با خود برده بود و معلوم نبود چه سرنوشتی در انتظار آنهاست.

 

مفقود شدن امیرهومن ۶ ساله و مادرش | درخواست خانواده برای شناسایی + عکس

 

این مادر و فرزند کجا هستند؟

آن شب پدر امیرهومن تا دیروقت با بیشتر آشنایان و فامیل تماس گرفت. او امیدوار بود شاید همسر و فرزندش به خانه یکی از آشنایان رفته باشند، اما هیچ‌کس از آن‌ها خبر نداشت. او که نگران سرنوشت عزیزانش بود و گمان می‌کرد برای‌شان اتفاقی افتاده است راهی بیمارستان‌های مختلف شد، اما باز هم نتوانست آن‌ها را پیدا کند. به ناچار یک روز بعد نزد مأموران پلیس رفت و مفقودشدن همسر و فرزندش را گزارش کرد. در این شرایط بود که نام امیرهومن و مادر ۲۸ ساله‌اش فاطمه در فهرست افراد گمشده قرار گرفت و تلاش‌ها برای یافتن آن‌ها آغاز شد.

همزمان با تلاش‌های پلیس، پدر امیرهومن تصاویر او و همسرش را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد و از مردم برای پیداکردن آن‌ها کمک خواست. چند روز از این ماجرا گذشته بود که زن ناشناسی با پدر امیرهومن تماس گرفت.

او که بریده بریده صحبت می‌کرد گفت فاطمه و امیرهومن را دیده است، اما پیش از آنکه بگوید آن‌ها را کجا دیده تماس تلفنی قطع شد و دیگر جوابگو نبود. این تماس می‌توانست سرنخ خوبی برای پیدا کردن مادر و پسر گمشده باشد. به همین دلیل پدر امیرهومن با پرس‌وجو پی برد که این تماس از مشهد برقرار شده و ممکن است عزیزانش به مشهد رفته باشند. همان روز بود که او راهی مشهد شد و به جست‌وجوهایش در آنجا ادامه داد، اما هرچه تلاش کرد نتوانست ردی از آن‌ها به‌دست بیاورد.

با گذشت حدود ۱۰ روز از مفقود شدن این مادر و پسر، پدر خانواده که همه زندگی‌اش را برای پیدا کردن آن‌ها گذاشته است عکس‌های آن‌ها را منتشر شد و این مرد از شهروندان برای پیداکردن آن‌ها درخواست کمک کرد. او گفت: در این چند روزی که آن‌ها گم شده‌اند خواب و خوراک ندارم و همه جا را برای پیدا کردن‌شان زیر پا گذاشته‌ام. همه نگرانی‌ام بخاطر شرایط روحی و روانی همسرم است. او اختلال حواس دارد. قبلا هم چند مرتبه گم شده بود. می‌ترسم او اشتباهی کند و بلایی بر سر پسرم بیاید. به همین دلیل از همه خواهش می‌کنم برای پیدا‌کردن عزیزانم به من کمک کنند.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->